Tegels

Tegels

Een tegelvloer/plavuis zien wij vaak terug in keukens, badkamers, woonkamers en andere leefruimtes. Tegels zijn onderhoudsvriendelijk en vaak te krijgen in kunststof of keramiek, waardoor het makkelijk schoon te houden is.

Waar geleefd wordt, ontstaat vuil. Wanneer uw tegelvloer eenmaal in gebruik is genomen, kunnen vuil, kalk, zeepresten of vetten zichtbaar worden. Dit kan onhygiënische uitstraling hebben. Het dagelijkse onderhoud is niet voldoende om dit goed te kunnen verwijderen. Door uw vloer professioneel grondig te laten reinigen worden bacteriën vernietigd en zien zowel uw tegels als voegen er weer als nieuw uit. Tevens is het mogelijk om uw vloer te impregneren (beschermlaag), zodat nieuw vuil zich minder snel hecht aan de tegel en voeg.

 

 

 

Reiniging en onderhoud

Wij helpen u graag met het reinigen en/of onderhouden van uw tegelvloer. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw plavuizen aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging! Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

Iedere vloer is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigingsmethode er kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw tegelvloer? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Oppervlakte reinigen

Door middel van een éénschijfsmachine en een sterk alkalisch schoonmaakmiddel wordt zowel de oppervlakte als voeg van uw tegelvloer goed gereinigd en ontvet. Vervolgens wordt uw vloer geneutraliseerd, waardoor overige vuil en zeepresten worden verwijderd.

Diepreinigen

Door middel van een zuur en een alkalische reiniger verwijdert Van Heerden  zeepresten, huidvetten, kalkaanslag en andere extreme vervuiling. Aansluitend wordt de vloer geheel geneutraliseerd en vrijgemaakt van zeepresten.

Impregneren

Door de grondige reiniging ziet uw tegelvloer er weer als nieuw uit. Om uw tegels langer in conditie te houden en de levensduur te verlengen brengen wij een impregneerlaag (beschermlaag) aan. Deze impregneerlaag zorgt ervoor dat uw vloer minder gevoelig is voor aanhechtingen van vuil. Hierdoor wordt het dagelijkse onderhoud een stuk gemakkelijker!

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw tegels of plavuizen? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

 

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert projecten uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

Brochure

Wilt u meer informatie over tegelreiniging? Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw tegels goed kunt verzorgen en behandelen.