Tapijt

Tapijt

Tapijt draagt bij aan een comfortabele en warme uitstraling in uw ruimte. Deze wilt u natuurlijk schoon en fris houden. Niet alleen voor het zicht, maar ook voor een gezonder leven. Hardnekkige vlekken, opgehoopt stof en zand zijn vaak lastig te verwijderen. Daarom is het verstandig om uw vloerbedekking of vloerkleed regelmatig professioneel en grondig te laten aanpakken.

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van tapijt. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloerbedekking aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging. Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

 

Reiniging en onderhoud

Iedere situatie is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings- en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw vloerbedekking of vloerkleed? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

ONZE METHODES

Koolzuurmethode

Tapijt reinigen met de koolzuurmethode heeft een effectieve werking. Met deze methode wordt uw tapijt nauwelijks natgemaakt. Door de combinatie van koolzuur en reinigingsvloeistof krijgt uw vloer niet alleen een reinigingsboost, maar worden ook 90% van alle bacteriën gedood. Uw vloer is altijd beloopbaar en binnen 1 uur droog!

Sproei-extractiemethode

Met de sproei-extractiemethode worden diepe en oude vuilplekken uit uw tapijt gespoeld. Hierdoor wordt de gehele vezel grondig gereinigd. Door middel van de hoge zuigkracht verwijderen wij vuil en (zeep)resten uit uw tapijt.

Aanbrengen beschermlaag

Door een grondige reiniging ziet uw tapijt er weer als nieuw uit. Om uw tapijt langer in conditie te houden en de levensduur te verlengen brengen wij een beschermlaag aan. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat uw vloerbedekking minder gevoelig is voor aanhechtingen van vuil.

Vlekverwijdering

Met onze professionele vlekverwijderingsproducten zijn wij in staat om allerlei vlekken in uw tapijt grondig aan te pakken. Van het verwijderen van vlekken veroorzaakt door etenswaren, cosmetica, dranken, vetten tot lekkages.

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw tapijt of vloerkleed? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert tapijtreiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

Brochure

Wilt u meer informatie over tapijtreiniging? Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw tapijt goed kunt verzorgen en behandelen.