PVC

PVC

PVC is een zeer duurzaam, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk product. Dit type vloer komen wij tegenwoordig steeds vaker tegen en is geschikt voor iedere leefstijl. Door de onderhoudsvriendelijke en vochtbestendige kenmerken is deze vloer erg populair bij zorginstellingen, gemeenten, scholen, bedrijven en particulieren. Om uw vloer schoon en in topconditie te houden is periodieke reiniging en/of onderhoud nodig. Vuil en zeepresten blijven vaak achter in de antislip laag. Daarnaast is PVC krasgevoelig en door veelvuldig en/of langdurig gebruik kan uw vloer in verloop van tijd slijten.

Voor het reinigen en onderhouden van uw PVC vloer hanteren wij verschillende methodes, zoals oppervlakte reinigen, opblokken en diepstrippen.

 

 

Reiniging en onderhoud

Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw PVC vloer aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging! Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen,  industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen. Hierbij is iedere situatie uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings- en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw PVC vloer? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Oppervlakte reinigen

Door middel van een éénschijfsmachine en een alkalisch schoonmaakmiddel zal de oppervlakte en antisliplaag van uw PVC vloer goed gereinigd en ontvet worden. Vervolgens wordt uw vloer geneutraliseerd, waardoor overige vuil en zeepresten worden verwijderd.

Opblokken

Opblokken wordt gehanteerd indien uw vloer voorzien is van krassen, kale en doffe plekken. Met deze methode wordt uw vloer met een hoge toerental machine opgepoetst, waardoor de toplaag samensmelt en de vloer weer egaal glanzend terug komt.

Diepstrippen

Diepstrippen of recoaten wordt op een PVC vloer toegepast indien er op geen enkele manier verkleuringen, vlekken of teveel polymeer te verwijderen is. Met diepstrippen verwijder je alle beschermlagen tot er een kale vloer ontstaat. De vloer kan opnieuw worden opgebouwd door middel van een sealer, die de vloer weer bewerkbaar maakt voor een nieuwe beschermlaag.

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw PVC? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert projecten uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

Brochure

Wilt u meer informatie over PVC reiniging? Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw PVC goed kunt verzorgen en behandelen.