Meubilair

Meubilair

Meubilair is een belangrijk onderdeel van uw leefruimte. Vaak zijn meubels bekleed met stof dat na verloop van tijd onhygiënisch en vuil kan worden door vlekken en bacteriën. Vakmensen van Van Heerden zorgen voor een complete reinigings- en onderhoudsbeurt, zodat uw zitbank, stoel, fauteuil en andere meubels weer schoon en fris zijn. Wij verwijderen vuil (kringen), huidschilfers, bacteriën en muffe luchtjes.

Onze expertise ligt in het milieubewust reinigen en onderhouden van uw meubilair. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw meubilair aanzienlijk verlengd.

Reiniging en onderhoud

Iedere meubelstuk is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings- en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw meubel? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Koolzuurmethode

Meubels reinigen met de koolzuurmethode heeft een effectieve werking. Met deze methode wordt het meubilair nauwelijks natgemaakt. Door de combinatie van koolzuur en reinigingsvloeistof krijgt uw meubelstuk niet alleen een reinigingsboost, maar worden ook 90% van alle bacteriën gedood.

Aanbrengen beschermlaag

Door een grondige reiniging ziet uw meubilair er weer als nieuw uit. Om meubels langer in conditie te houden en de levensduur te verlengen, brengen wij een beschermlaag aan. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat uw meubels minder gevoelig zijn voor aanhechtingen van vuil. Hierdoor wordt het dagelijkse onderhoud een stuk gemakkelijker!

Sproei-extractiemethode

Met de sproei-extractiemethode worden diepe en oude vuilplekken uit uw meubilair gespoeld. Hierdoor wordt de gehele vezel grondig gereinigd. Door middel van de hoge zuigkracht kunnen wij vuil en (zeep)resten uit de stof van uw meubel verwijderen.

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Bankstel

Koffievlekken, slijtage: u ontkomt er niet aan. Wij zorgen voor een schoon en fris bankstel!

Fauteuil

Uw favoriete stoel toe aan een onderhoudsbeurt? Wij knappen uw fauteuil weer helemaal op!

Kantoormeubilair

Uw kantoormeubilair toe een grondige reinigings- of onderhoudsbeurt? Wij helpen u graag!

Vloerkleed

Uw vloerkleed schoon en fris houden? Van Heerden gaat voor het beste resultaat!