Linoleum/marmoleum

Linoleum / marmoleum

Linoleum, ook wel marmoleum genoemd. Dit is een zeer duurzaam en hygiënisch natuurproduct. Het wordt gemaakt van lijnolie, hars, jute, kalksteen en is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Vloeren van linoleum / marmoleum zijn onderhoudsvriendelijk en daarom erg populair bij zorginstellingen, gemeenten, scholen, bedrijven en particulieren. Toch heeft deze vloer periodieke reiniging en onderhoud nodig. Linoleum / marmoleum kan slijten door veelvuldig en/of langdurig gebruik.

Voor het aanbrengen van een nieuwe polymeerlaag (waslaag) hanteren wij verschillende methodes, zoals topstrippen, sprayen en opblokken of diepstrippen. Zo verlengt u de levensduur van uw vloer en is hij weer in topconditie!

Reiniging en onderhoud

Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van linoleum / marmoleum. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging! Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw linoleum / marmoleum vloer? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Topstrippen

Topstrippen of topcoaten wordt toegepast als de beschermlaag van uw linoleum vloer versleten is. Bij intensief gebruik is het aan te raden uw vloer minimaal 1 keer per jaar te topstrippen. Met deze methode wordt de toplaag op een professionele manier van uw vloer verwijderd en schoongemaakt. Vervolgens brengen onze vakmensen een nieuwe beschermlaag aan. Dit draagt bij aan een eenvoudig dagelijks onderhoud!

Sprayen en opblokken

Wanneer uw linoleum vloer beschikt over een beschermlaag, kunnen er na verloop van tijd toch krassen of kale plekken ontstaan. Het is mogelijk om uw vloer bij te werken met spray en opblokken. Deze methode zorgt ervoor dat uw vloer in goede conditie blijft tot deze weer toe is aan topstrippen.

Diepstrippen

Diepstrippen of recoaten wordt op een linoleum vloer toegepast indien er op geen enkele manier vlekken, verkleuringen of teveel polymeer te verwijderen is. Met diepstrippen verwijder je alle beschermlagen tot er een kale vloer ontstaat. De vloer kan opnieuw worden opgebouwd door middel van een sealer. Een sealer maakt uw vloer weer bewerkbaar voor een nieuwe beschermlaag.

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw linoleum / marmoleum vloer? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert projecten uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

Brochure

Wilt u meer informatie over reiniging en onderhoud van linoleum / marmoleum? Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw linoleum vloer goed kunt verzorgen en behandelen.