Kantoormeubilair

Kantoormeubilair

Kantoormeubilair is onmisbaar in uw werkruimte en wordt veelvuldig en intensief gebruikt. Vaak is een bureaustoel bekleed met stof dat na verloop van tijd onhygiënisch en vuil kan worden. Vakmensen van Van Heerden zorgen voor een complete reinigings- en onderhoudsbeurt en maken uw kantoorstoelen weer schoon en fris! Wij verwijderen vuil (kringen), koffie- of theevlekken, huidschilfers, haren, bacteriën en/of muffe luchtjes.

Onze expertise ligt in het milieubewust reinigen en onderhouden van kantoormeubels. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw kantoorstoel, fauteuil of bank aanzienlijk verlengd.

Reiniging en onderhoud

Iedere kantoormeubelstuk is anders. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings- en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw kantoormeubilair? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Koolzuurmethode

Kantoorstoelen- of banken reinigen met de koolzuurmethode heeft een effectieve werking. Met deze methode worden bureaustoelen nauwelijks natgemaakt. Door de combinatie van koolzuur en reinigingsvloeistof krijgt uw kantoormeubilair niet alleen een reinigingsboost, maar worden ook 90% van alle bacteriën gedood.

Aanbrengen beschermlaag

Door een grondige reiniging ziet uw kantoormeubilair er weer als nieuw uit. Om bureaustoelen langer in conditie te houden en de levensduur te verlengen, brengen wij een beschermlaag aan. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat uw stoelen minder gevoelig zijn voor aanhechtingen van vuil. Hierdoor wordt het dagelijkse onderhoud een stuk gemakkelijker!

Sproei-extractiemethode

Met de sproei-extractiemethode worden diepe en oude vuilplekken uit uw kantoorstoelen of banken gespoeld. Hierdoor wordt de gehele vezel grondig gereinigd. Door middel van de hoge zuigkracht kunnen wij vuil en (zeep)resten uit de stof van uw meubel verwijderen.

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Banken

Koffievlekken, slijtage: u ontkomt er niet aan. Wij zorgen voor schoon en fris kantoormeubilair!

Gordijnen

Wilt u uw gordijnen laten wassen? Geen probleem. Naast meubilair reinigen wij ook gordijnen!

Bureaustoelen

Uw bureaustoelen toe een grondige reinigings- of onderhoudsbeurt? Wij helpen u graag!

Tapijt

Wilt u af van al die koffie-, thee- of andere vlekken in uw tapijt? Lees hier meer over onze expertise.