Grind

Grind

Een grindvloer heeft een natuurlijke en exclusieve uitstraling. Om uw vloer fris en hygiënisch te houden is het aan te raden om grind regelmatig professioneel te laten reinigen en onderhouden. Er zijn 2 soorten vloeren te onderscheiden, namelijk een open- en gesealde grindvloer.

Een open grindvloer heeft een robuuste uitstraling. Tussen het grind is ruimte, waar zich na verloop van tijd vuil en zeepresten kunnen nestelen. Dit kan leiden tot onaangename luchtjes. Daarom is het noodzakelijk om bij een open grindvloer een dieptereiniging uit te voeren, zodat vuil en bacteriën verwijderd worden. Zo houdt u uw vloer fris en hygiënisch!

Een gesealde grindvloer daarentegen, is onderhoudsvriendelijker. De ruimtes tussen het grind zijn dicht gesmeerd, waardoor vuil zich minder goed kan hechten. Om de glans van uw vloer te behouden, is een professionele reinigings- of onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Zo lijkt uw vloer weer als nieuw!

 

Reiniging en onderhoud

Onze expertise ligt in het milieubewust reinigen en onderhouden van grind. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd. Iedere situatie is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw grindvloer? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Oppervlakte reinigen

Door middel van een éénschijfsmachine en een sterk alkalisch schoonmaakmiddel wordt de oppervlakte van uw grindvloer goed gereinigd en ontvet. Vervolgens neutraliseren wij uw vloer, waardoor overige vuil en zeepresten worden verwijderd.

Sproei-extractiemethode

Met de sproei-extractiemethode worden diepe en oude vuilplekken uit uw grind gespoeld. Hierdoor wordt het grind en de ruimtes tussen het grind grondig gereinigd. Door de hoge zuigkracht van deze methode worden vuil- en zeepresten uit het grind verwijderd.

Koolzuurmethode

Grind reinigen met de koolzuurmethode heeft een effectieve werking. Met deze methode wordt het grind nauwelijks natgemaakt. Door de combinatie van koolzuur en reinigingsvloeistof krijgt uw vloer niet alleen een reinigingsboost, maar worden ook 90% van alle bacteriën gedood. Uw vloer is altijd beloopbaar en binnen 1 uur droog!

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw grindvloer? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

 

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert projecten uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

 

Brochure

Wilt u meer informatie over het reinigen of onderhouden van uw grindvloer. Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw grind goed kunt verzorgen en behandelen.