Beton

Beton

Beton is tegenwoordig erg populair. Het wordt vaak gebruikt in loodsen, groothandels, bedrijfspanden of garages. Maar ook bij particulieren is beton een trend door zijn industriële uitstraling en gladde structuur.

Toch is een professionele reinigings- en/of onderhoudsbeurt bij beton aan te raden. Door de lichte kleur en de gladde structuur vallen vlekken sneller op. Daarnaast is beton gevoelig voor zuren en vetten. Vooral in een keuken of leefruimte is een ongelukje zo gebeurd. Dit kan ten koste gaan van de uitstraling van uw vloer. Vooral onbehandeld beton is lastig schoon te krijgen. Het aanbrengen van een polymeer- of impregneerlaag kan hierbij als bescherming bieden.

 

 

 

 

Reiniging en onderhoud

Wij helpen u graag met het reinigen en/of onderhouden van uw beton. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging! Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

Iedere vloer is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigingsmethode er kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van beton? Neem contact met ons op.

ONZE METHODES

Oppervlakte reinigen

Door middel van een éénschijfsmachine en een sterk alkalisch schoonmaakmiddel zal de oppervlakte van uw beton goed gereinigd en ontvet worden. Vervolgens neutraliseren wij uw vloer, waardoor overige vuil en zeepresten worden verwijderd.

Polymeren

Polymeer wordt toegepast als beschermlaag van uw betonnen vloer. Bij intensief gebruik is het aan te raden uw vloer minimaal 1 keer per jaar te laten polymeren. Onze vakmensen brengen een nieuwe beschermlaag aan, zodat uw dagelijkse onderhoud wordt vereenvoudigd.

Kristalliseren

Met kristalliseren wordt bedoelt dat de steen die opgebouwd is uit kalk glanzender en harder wordt. Er ontstaat een chemische reactie door de combinatie van kristalliseerpoeder en een éénschijfsmachine, waardoor de toplaag 'dichter' wordt, meer glans ontstaat en minder snel vuil in de poriën trekt.

Impregneren

Door de grondige reiniging ziet uw beton er weer als nieuw uit. Om uw vloer langer in conditie te houden en de levensduur te verlengen brengen wij een impregneer laag (beschermlaag) aan. Deze impregneer laag zorgt ervoor dat uw vloer minder gevoelig is voor aanhechtingen van vuil. Hierdoor wordt het dagelijkse onderhoud een stuk gemakkelijker!

Professionele aanpak
Betrouwbaar
Effectieve technieken
Milieubewust

Vragen

Heeft u een specifieke vraag over het reinigen of onderhouden van uw beton? Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 08:30 uur tot 18:00 uur via 0251-294135 of info@vanheerden.nl.

Locaties

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert projecten uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen.

Brochure

Wilt u meer informatie over betonreiniging? Via deze link kunt u onze uitgebreide brochure downloaden. Wij geven u in deze brochure ook gratis tips hoe u zelf uw beton goed kunt verzorgen en behandelen.